Registrations have closed.
Tank and The Bangas & Metropole Orkest

Tank and The Bangas & Metropole Orkest

37 37 mensen hebben dit evenement bekeken.

Symfonische samensmelting van jazz, hiphop, soul en funk.

Tank and The Bangas, de ongeëvenaarde creatieve band uit New Orleans, komen naar Nederland en België om samen met het Metropole Orkest onder leiding van Jacomo Bairos een reeks van vijf opwindende concerten in het vroege voorjaar van 2024 te geven. Dompel jezelf onder in een symfonische samensmelting van jazz, hiphop, soul en funk waarbij de aanstekelijke energie van Tank and The Bangas samenkomt met de orkestrale kracht van het Metropole Orkest. Met hun gedeelde toewijding om creatieve grenzen te verleggen, staan ze klaar om een genre-overstijgend spektakel te leveren.

Tank and The Bangas tarten categorisering en mengen moeiteloos genres. Onder leiding van de charismatische vocalist Tarriona ‘Tank’ Ball, naast bassist Norman Spence en drummer Joshua Johnson, brengt dit ensemble een ongeëvenaarde energie en sonische diversiteit op het podium. Ze zijn uitgeroepen tot de beste liveband van Amerika en niet zonder reden, The Huffington Post verwijst naar hun show als ‘muziek die je moet ervaren’.

Het wereldberoemde Metropole Orkest wordt geprezen om de innovatieve samenwerkingen met een grote diversiteit aan artiesten. Deze samenwerking met Tank and The Bangas was bijna onvermijdelijk door de gedeelde muzikale relaties. Beide ensembles maakten muziek met artiesten als Lalah Hathaway, Robert Glasper en Jacob Collier.

Meer info

Aanvullende details

Prijs - € 12,00 tot € 32,00